Van den Heuvel Logistiek - Bedrijfswagenmonteur/Carrosseriebouwer
Overslaan naar content

Bedrijfswagenmonteur/Carrosseriebouwer

Op locatie
 • Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.751 - € 3.783 per maandWerkplaats

Functieomschrijving


Jouw baan als bedrijfswagenmonteur/Carrosseriebouwer

Is sleutelen aan vrachtwagens en trailers helemaal jouw ding? Heb jij de vakkennis om schades/storingen te verhelpen? Dan ben jij de kandidaat waar we naar op zoek zijn! Samen met het team onderhoud je ons moderne wagenpark en de interne transportmiddelen vanuit onze locatie in Uden. Denk hierbij aan het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan ons wagenpark en het verhelpen van gereden schades. Daarnaast mag het uitvoeren van een APK niet ontbreken. Zowel onze chauffeurs als onze vrachtwagens zijn het visitekaartje van Van den Heuvel Logistiek, waarbij uitstraling en veiligheid voorop staan. Door het juiste onderhoud voorkomen we stilstand onderweg en zijn we altijd op tijd bij de klant. Hierin speel jij dus een belangrijke rol!

Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit:

 • Het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan ons wagenpark en het verhelpen van gereden schades;
 • Het uitvoeren van een APK.

Vereisten

Jouw profiel en ambitie

Bij ons bedrijf maak je deel uit van een jong en dynamisch transportbedrijf met een ruime ervaring in: transport, distributie en op- en overslag. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Als ervaren bedrijfswagenmonteur ben je flexibel in je werktijden en ben je minimaal 40 uur per week beschikbaar (waarvan 1 ochtend om 06:00 uur en 1 avond tot 19:00 uur).


Verder herken jij jezelf in het volgende:

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding als bedrijfswagenmonteur;
 • APK certificaat is een pré;
 • Ervaring met laswerken uitvoeren (voornamelijk MAG-lassen)
 • Je beschikt over logisch denkvermogen en kunt werk organiseren;
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B (C/CE is een pré).


Werken bij Van den Heuvel Logistiek

Van den Heuvel Logistiek is een ervaren transportbedrijf dat zich specialiseert in koeriersdiensten, transport, distributie en opslag. We beschikken over een modern wagenpark met meer dan 200 voertuigen, verspreid over drie locaties in Uden, Heerde en Heerhugowaard. In Uden hebben we een gloednieuw distributiecentrum met een oppervlakte van 36.000 vierkante meter, en dit is ook de plek waar jij zult werken. Daarnaast zijn wij als werkgever binnengekomen in de ‘Top 100 logistiek dienstverleners’. In deze lijst staan we bovenaan het wat betreft goed werkgeverschap, wat betekent dat wij echt een goede werkgever zijn. We hebben een diepgewortelde familiecultuur, en we willen graag dezelfde familiaire sfeer op de werkvloer behouden. Om dit familiegevoel te versterken, sluiten we gezamenlijk de werkweek af met een borrel op vrijdag. Op de laatste vrijdag van de maand worden er zelfs bitterballen gebakken door het managementteam en staan er regelmatige leuke activiteiten op de planning zoals een personeelsfeest of een bingo!

Dit biedt Van den Heuvel Logistiek jou

Bij Van den Heuvel Logistiek begrijpen we het belang van een goede werk-privé balans. Daarom bieden we aantrekkelijke extra's, zowel tijdens als buiten werktijden. Doordeweeks sta jij voor ons klaar, dus wij staan voor jou klaar in het weekend. Zo kun je bijvoorbeeld gratis een partypakket huren met partytenten en statafels, krukken en springkussen of je kunt gratis een busje huren om met je gezin of vrienden op pad te gaan en van jouw weekend een echt feest te maken.


Verder krijg je:

 • Een vast salaris tussen de € 2751 en € 3783 (afhankelijk van de kennis en ervaring);
 • Geen weekenddiensten;
 • Contract direct in loondienst;
 • Reiskosten conform CAO van €0,23 per km tot 35 km enkele reis;
 • Een contract op basis van jouw beschikbare uren; 24 vakantiedagen plus 3,5 ATV-dagen (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Een goed pensioen volgens het Pensioenfonds Vervoer, deze biedt een complete regeling die voor een zo goed mogelijke uitkering zorgt als je met pensioen gaat.
Op locatie
 • Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.751 - € 3.783 per maand
Werkplaats

of

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Bart of Jos.

Bart - Chauffeur coördinator & Recruiter | 06 – 23 18 32 66 Jos - HR Manager | 06 - 46 00 09 06