Van den Heuvel Logistiek - Medewerker Crossdock - Bijbaan
Overslaan naar content

Medewerker Crossdock - Bijbaan

Op locatie
  • Uden, Noord-Brabant, Nederland
Warehouse

FunctieomschrijvingWil jij lekker bijverdienen naast school of je studie? Ben jij een harde werker en doordeweeks in de avond beschikbaar? Dan ben jij de kandidaat waar we naar op zoek zijn!


Jouw baan als Medewerker Crossdock

Als Medewerker Crossdock ga je, samen met het team, onze vrachtwagens in Uden laden en lossen. Door jouw handelen komt het juiste product bij de juiste klant! Je vervult dus een belangrijke rol waarbij efficiëntie en veiligheid voorop staat. Fysiek werk is voor jou geen probleem, zo komen die uren in de sportschool toch nog van pas 😉.

Vereisten

Jouw profiel en ambitie

Bij ons bedrijf maak je deel uit van een jong en dynamisch transportbedrijf met een ruime ervaring in: transport, distributie en op- en overslag. Je bent doordeweeks (meerdere avonden) beschikbaar van 18.00 uur tot 22.00 uur. Als Medewerker Crossdock blijf je scherp in de avond, een distributiecentrum is namelijk niet zonder gevaren. Je levert een belangrijke bijdrage aan het soepel laten verlopen van het logistieke proces.


Verder herken jij jezelf in het volgende:

  • Je bent een aanpakker;
  • Je bent een echte teamplayer, maar je kunt het ook goed alleen af;
  • Je bent minimaal 16 jaar oud. 


Werken bij Van den Heuvel Logistiek

Van den Heuvel Logistiek is een ervaren transportbedrijf dat zich specialiseert in koeriersdiensten, transport, distributie en opslag. We beschikken over een modern wagenpark met meer dan 200 voertuigen, verspreid over drie locaties in Uden, Heerde en Heerhugowaard. In Uden hebben we een gloednieuw distributiecentrum met een oppervlakte van 36.000 vierkante meter, en dit is ook de plek waar jij zult werken. Daarnaast zijn wij als werkgever binnengekomen in de ‘Top 100 logistiek dienstverleners’. In deze lijst staan we bovenaan het wat betreft goed werkgeverschap, wat betekent dat wij echt een goede werkgever zijn. We hebben een diepgewortelde familiecultuur, en we willen graag dezelfde familiaire sfeer op de werkvloer behouden. Om dit familiegevoel te versterken, sluiten we gezamenlijk de werkweek af met een borrel op vrijdag. Op de laatste vrijdag van de maand worden er zelfs bitterballen gebakken door het managementteam en staan er regelmatige leuke activiteiten op de planning zoals een personeelsfeest of een bingo!

Dit biedt Van den Heuvel Logistiek jou als Medewerker Crossdock

Bij Van den Heuvel Logistiek begrijpen we het belang van een goede werk-privé balans. Daarom bieden we aantrekkelijke extra's, zowel tijdens als buiten werktijden. Doordeweeks sta jij voor ons klaar, dus wij staan voor jou klaar in het weekend. Zo kun je bijvoorbeeld gratis een partypakket huren met partytenten en statafels, krukken en springkussen of je kunt gratis een busje huren om met je gezin of vrienden op pad te gaan en van jouw weekend een echt feest te maken. 


Verder krijg je:

  • Een lekker salaris dat  meegroeit met je leeftijd;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Vrije weekenden. Wij houden van het weekend, dus dan werken we niet! Kun jij mooi voetballen of die win pakken in jouw favoriete game;
  • Doorgroeimogelijkheden, wij bieden opleidingen en cursussen om jouw potentie tot bloei te laten komen.
Op locatie
  • Uden, Noord-Brabant, Nederland
Warehouse

of

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Bart of Jos.

Bart - Chauffeur coördinator & Recruiter | 06 – 23 18 32 66 Jos - HR Manager | 06 - 46 00 09 06