Van den Heuvel Logistiek - Chauffeur - B rijbewijs
Overslaan naar content

Chauffeur - B rijbewijs

Op locatie
  • Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.463 - € 2.664 per maandTransport

Functieomschrijving


Jouw baan als Chauffeur - B rijbewijs
Als Distributiechauffeur verzorg je het transport van pallets en stukgoed voor de klanten van Van den Heuvel Logistiek binnen de Benelux.  

Je komt te werken binnen een team met een vaste groep chauffeurs. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De vertrektijd ligt tussen 05.00 uur en 07.00 uur en je bent tussen 17.00 uur en 19.00 uur weer terug. Gemiddeld heb je 20 tot 25 stops op een dag. Daarnaast heb je in deze baan veel klantcontact en ben je ook echt het visitekaartje voor de organisatie en onze relaties.


Van B naar C rijbewijs

Laat jij in een aantal maanden zien dat je uit het juiste hout gesneden bent en opgeleid kan worden tot C chauffeur, dan zullen wij dit faciliteren! Tijdens het traject ga je aan de slag met het behalen van je C rijbewijs, deze bestaat uit een stuk theorie en praktijklessen. Tijdens het traject zal je ingezet worden als B chauffeur om ervaring op te doen in de distributie. Na het doorlopen van het traject en een positieve afronding heb jij jouw C rijbewijs in je handen en zetten wij jou graag in als onze C chauffeur!

Vereisten

Jouw profiel en ambitie
Je bent een flexibele chauffeur die op een van onze 120 distributie vrachtwagens rijdt. De gehele Benelux en een stukje van Duitsland is jouw werkterrein. Onze moderne wagens zijn uitgerust met boordcomputers met een track en trace systeem. Met jouw professionele en klantvriendelijke werkhouding, kunnen wij aan de specifieke wensen van onze klanten voldoen. Deze uitdaging is jou op het lijf geschreven en 20 tot 25 adressen evenals smalle straatjes in stadscentra, zijn voor jou geen probleem. Naast een fulltime job is het ook mogelijk om parttime te werken! 

 

Verder herken jij jezelf in het volgende:

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;

  • Je hebt een flexibele instelling en bent zeer oplossingsgericht;

  • Je bent klantvriendelijk en servicegericht.


Werken bij Van den Heuvel Logistiek

Van den Heuvel Logistiek is een ervaren transportbedrijf dat zich specialiseert in koeriersdiensten, transport, distributie en opslag. We beschikken over een modern wagenpark met meer dan 200 voertuigen, verspreid over drie locaties in Uden, Heerde en Heerhugowaard. In Uden hebben we een gloednieuw distributiecentrum met een oppervlakte van 36.000 vierkante meter, en dit is ook de plek waar jij zult werken. Daarnaast zijn wij als werkgever binnengekomen in de ‘Top 100 logistiek dienstverleners’. In deze lijst staan we bovenaan het wat betreft goed werkgeverschap, wat betekent dat wij echt een goede werkgever zijn. We hebben een diepgewortelde familiecultuur, en we willen graag dezelfde familiaire sfeer op de werkvloer behouden. Om dit familiegevoel te versterken, sluiten we gezamenlijk de werkweek af met een borrel op vrijdag. Op de laatste vrijdag van de maand worden er zelfs bitterballen gebakken door het managementteam en staan er regelmatige leuke activiteiten op de planning zoals een personeelsfeest of een bingo!

Dit biedt Van den Heuvel Logistiek jou als Chauffeur

Bij Van den Heuvel Logistiek begrijpen we het belang van een goede werk-privé balans. Daarom bieden we aantrekkelijke extra's, zowel tijdens als buiten werktijden. Doordeweeks sta jij voor ons klaar, dus wij staan voor jou klaar in het weekend. Zo kun je bijvoorbeeld gratis een partypakket huren met partytenten en statafels, krukken en springkussen of je kunt gratis een busje huren om met je gezin of vrienden op pad te gaan en van jouw weekend een echt feest te maken.


Verder krijg je:

  • Een vast salaris exclusief overuren tussen de € 2463 en € 2664 (schaal C1-C3, conform CAO) exclusief de overuren van 30%;
  • Geen weekenddiensten;
  • Reiskosten conform CAO van €0,23 per km vanaf 11 km tot 35 km enkele reis;
  • 24 vakantiedagen plus 3,5 ATV-dagen (op basis van een fulltime dienstverband);
  • Een goed pensioen volgens het Pensioenfonds Vervoer deze biedt een complete regeling die voor een zo goed mogelijke uitkering zorgt als je met pensioen gaat.
Op locatie
  • Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.463 - € 2.664 per maand
Transport

of

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Bart of Jos.

Bart - Chauffeur coördinator & Recruiter | 06 – 23 18 32 66 Jos - HR Manager | 06 - 46 00 09 06