Van den Heuvel Logistiek - Chauffeur Distributie
Overslaan naar content

Chauffeur Distributie

Op locatie
 • Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.463 - € 3.191 per maandTransport

Functieomschrijving


Jouw baan als Chauffeur Distributie

Jij bent verantwoordelijk voor het tijdig, met de juiste inhoud, en op een veilige en efficiënte manier afleveren van goederen tot aan de deur van onze klanten. In deze rol hoef je geen zwaar sjouwwerk te verrichten, maar is precisie en nauwkeurigheid van groot belang. Dit omvat taken zoals het controleren van de voor jou geladen zendingen, de technische staat van je voertuig en ervoor zorgen dat afhaalgoederen het juiste adreslabel hebben.

Bovendien is klantgerichtheid van essentieel belang, omdat jij dagelijks het visitekaartje bent en de klanten met een glimlach wilt verwelkomen. Op een gemiddelde werkdag maak je ongeveer 20 stops. Je werkt vanuit een van onze 175 distributievrachtwagens. Jouw werkgebied strekt zich uit over de hele Benelux, met diverse locaties, variërend van stadscentra tot logistieke centra. Dit zorgt voor een aangename afwisseling in je werk. Je krijgt je eigen vrachtwagen, welke is uitgerust met boordcomputers en goederen die voorzien zijn van een track en trace systeem, waardoor klanten altijd kunnen zien waar hun lading zich in het bezorgproces bevindt.


Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit:

 • Het veilig en efficiënt vervoeren van de lading naar de juiste bestemming;
 • Afleveren en ophalen van de goederen conform opdracht;
 • De planning dagelijks informeren na einde rit; Denk hierbij aan bijvoorbeeld: hoe ging de rit, vertragingen, schadegevallen, mankementen aan de goederen/voertuig, etc.

Vereisten

Jouw profiel en ambitie

Je bent een flexibele chauffeur die op een van onze distributie vrachtwagens rijdt. Met jouw professionele en klantvriendelijke werkhouding, kunnen wij aan de specifieke wensen van onze klanten voldoen. Deze uitdaging is jou op het lijf geschreven en circa 20 adressen evenals smalle straatjes in stadscentra zijn voor jou geen probleem!


De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Je begint je werkdag tussen 05:00 en 07:00 uur en keert 's avonds terug tussen 17:00 en 19:00 uur, zodat je 's avonds weer thuis bent. Er wordt wel enige flexibiliteit van je verwacht, omdat je soms afhankelijk bent van de verkeersomstandigheden en het op de weg druk kan zijn. Het kan dus gebeuren dat je af en toe wat langer moet doorwerken, bijvoorbeeld als je in de file staat. Maar maak je geen zorgen, deze extra uren worden gewoon vergoed. Als je een flexibele houding hebt, willen we die flexibiliteit ook aan jou teruggeven, daarom kun je zelf aangeven hoeveel uren je beschikbaar bent om te werken. Hier denken we graag samen met jou over na. Naast een fulltime job is het ook mogelijk om parttime te werken.


Verder herken jij jezelf in het volgende:

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs C/E;
 • Code 95;
 • Je kunt jezelf op een vriendelijke manier verstaanbaar maken, bij voorkeur in het Nederlands, of anders in het Engels.


Werken bij Van den Heuvel Logistiek

Van den Heuvel Logistiek is een ervaren transportbedrijf dat zich specialiseert in koeriersdiensten, transport, distributie en opslag. We beschikken over een modern wagenpark met meer dan 200 voertuigen, verspreid over drie locaties in Uden, Heerde en Heerhugowaard. In Uden hebben we een gloednieuw distributiecentrum met een oppervlakte van 36.000 vierkante meter, en dit is ook de plek waar jij zult werken. Daarnaast zijn wij als werkgever binnengekomen in de ‘Top 100 logistiek dienstverleners’. In deze lijst staan we bovenaan het wat betreft goed werkgeverschap, wat betekent dat wij echt een goede werkgever zijn. We hebben een diepgewortelde familiecultuur, en we willen graag dezelfde familiaire sfeer op de werkvloer behouden. Om dit familiegevoel te versterken, sluiten we gezamenlijk de werkweek af met een borrel op vrijdag. Op de laatste vrijdag van de maand worden er zelfs bitterballen gebakken door het managementteam en staan er regelmatige leuke activiteiten op de planning zoals een personeelsfeest of een bingo!

Dit biedt Van den Heuvel Logistiek jou als Chauffeur Distributie

Bij Van den Heuvel Logistiek begrijpen we het belang van een goede werk-privé balans. Daarom bieden we aantrekkelijke extra's, zowel tijdens als buiten werktijden. Doordeweeks sta jij voor ons klaar, dus wij staan voor jou klaar in het weekend. Zo kun je bijvoorbeeld gratis een partypakket huren met partytenten en statafels, krukken en springkussen of je kunt gratis een busje huren om met je gezin of vrienden op pad te gaan en van jouw weekend een echt feest te maken.


Verder krijg je:

 • Een vast salaris exclusief overuren tussen de € 2463 en € 3191 exclusief de overuren van 30%;
 • Schaal C: € 2463 t/m € 2997 & Schaal D: € 2623 t/m € 3191 (Conform CAO);
 • Netto onkostenvergoeding conform CAO;
 • Geen weekenddiensten;
 • Contract direct in loondienst;
 • Reiskosten conform CAO van €0,23 per km tot 35 km enkele reis;
 • Een contract op basis van jouw beschikbare uren; 24 vakantiedagen plus 3,5 ATV-dagen (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Een goed pensioen volgens het Pensioenfonds Vervoer deze biedt een complete regeling die voor een zo goed mogelijke uitkering zorgt als je met pensioen gaat.
Op locatie
 • Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.463 - € 3.191 per maand
Transport

of

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Bart of Jos.

Bart - Chauffeur coördinator & Recruiter | 06 – 23 18 32 66 Jos - HR Manager | 06 - 46 00 09 06