Van den Heuvel Logistiek - Medewerker Crossdock avond-nacht
Overslaan naar content

Medewerker Crossdock avond-nacht

Op locatie
 • Heerhugowaard, Noord-Holland, Nederland
Warehouse

Functieomschrijving


Jouw baan als Medewerker Crossdock

Jij bent, samen met het team, verantwoordelijk voor het laden en lossen van onze vrachtwagens in Heerhugowaard. Dit doe je met behulp van een elektrische pompwagen (EPT). Je bent verantwoordelijk voor het orderpicken aan de hand van laadlijsten en het op de juiste wijze zekeren van de lading. Door jouw handelen komt het juiste product bij de juiste klant! Je vervult dus een belangrijke rol waarbij efficiëntie en veiligheid voorop staat.


Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit:

 • Het laden en lossen van onze vrachtwagens;
 • Het orderpicken aan de hand van laadlijsten;
 • Het op de juiste wijze zekeren van de lading.

Vereisten

Jouw profiel en ambitie

Bij ons bedrijf maak je deel uit van een jong en dynamisch transportbedrijf met een ruime ervaring in: transport, distributie en op- en overslag. De werkdagen zijn tussen maandag en vrijdag. Als Medewerker Crossdock werk je graag in de avond en nacht, waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan het soepel laten verlopen van het logistieke proces. Ervaring in een soortgelijke functie en ervaring met het besturen van een EPT is een pré.


Verder herken jij jezelf in het volgende:

 • Je bent een echte teamplayer, maar je kunt het ook goed alleen af;
 • Je bent stressbestendig en kunt creatieve oplossingen bedenken onder tijdsdruk;
 • Je bent 4/5 dagen per week beschikbaar.


Werken bij Van den Heuvel Logistiek

Van den Heuvel Logistiek is een ervaren transportbedrijf dat zich specialiseert in koeriersdiensten, transport, distributie en opslag. We beschikken over een modern wagenpark met meer dan 200 voertuigen, verspreid over drie locaties in Uden, Heerde en Heerhugowaard. In Uden hebben we een gloednieuw distributiecentrum met een oppervlakte van 36.000 vierkante meter. In Heerhugowaard en Heerde beschikken we over een crossdock(opslag)-locatie. Daarnaast zijn wij als werkgever binnengekomen in de ‘Top 100 logistiek dienstverleners’. In deze lijst staan we bovenaan het wat betreft goed werkgeverschap, wat betekent dat wij echt een goede werkgever zijn. We hebben een diepgewortelde familiecultuur, en we willen graag dezelfde familiaire sfeer op de werkvloer behouden. Om dit familiegevoel te versterken, sluiten we gezamenlijk de werkweek af met een borrel op vrijdag. Op de laatste vrijdag van de maand worden er zelfs bitterballen gebakken door het managementteam en staan er regelmatige leuke activiteiten op de planning zoals een personeelsfeest of een bingo!

Dit biedt Van den Heuvel Logistiek jou als Medewerker Crossdock

Bij Van den Heuvel Logistiek begrijpen we het belang van een goede werk-privé balans. Daarom bieden we aantrekkelijke extra's, zowel tijdens als buiten werktijden. Doordeweeks sta jij voor ons klaar, dus wij staan voor jou klaar in het weekend. Zo kun je bijvoorbeeld gratis een partypakket huren met partytenten en statafels, krukken en springkussen of je kunt gratis een busje huren om met je gezin of vrienden op pad te gaan en van jouw weekend een echt feest te maken.


Verder krijg je:

 • Een vast salaris van € 2463 (schaal C1, conform CAO) exclusief de ploegentoeslag van 11,25%;
 • Contract direct in loondienst;
 • Reiskosten conform CAO van €0,23 per km vanaf 11 km tot 35 km enkele reis;
 • 24 vakantiedagen plus 3,5 ATV-dagen (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Een goed pensioen volgens het Pensioenfonds Vervoer. Deze biedt een complete regeling die voor een zo goed mogelijke uitkering zorgt als je met pensioen gaat.
Op locatie
 • Heerhugowaard, Noord-Holland, Nederland
Warehouse

of

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Bart of Jos.

Bart - Chauffeur coördinator & Recruiter | 06 – 23 18 32 66 Jos - HR Manager | 06 - 46 00 09 06