Van den Heuvel Logistiek - Ervaren Heftruckchauffeur - Warehouse Cans
Overslaan naar content

Ervaren Heftruckchauffeur - Warehouse Cans

Op locatie
  • Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.771 - € 2.882Warehouse

Functieomschrijving


Jouw baan als Ervaren Heftruckchauffeur 

Bij Van den Heuvel Logistiek hebben we een aparte afdeling voor het transport van blikken (Cans) voor een Brabantse brouwerij. Als heftruckchauffeur bij onze afdeling Cans zorg jij ervoor dat alle goederen op de juiste tijd op de juiste plek staan. Precisie en nauwkeurigheid is hierbij zeer belangrijk. In deze functie werk jij zowel met dag-, middag/avond-, als nachtdiensten.

Vereisten

Jouw profiel en ambitie

Bij ons bedrijf maak je deel uit van een jong en dynamisch transportbedrijf met een ruime ervaring in: transport, distributie en op- en overslag. Als heftruckchauffeur neem je de juiste ervaring met je mee en ben je bereid om in een 3-ploegendienst te werken.


Verder herken jij jezelf in het volgende:

  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat;
  • Je kan rijden met diverse opzetstukken, zoals bijvoorbeeld dubbele lepels.


Werken bij Van den Heuvel Logistiek

Van den Heuvel Logistiek is een ervaren transportbedrijf dat zich specialiseert in koeriersdiensten, transport, distributie en opslag. We beschikken over een modern wagenpark met meer dan 200 voertuigen, verspreid over drie locaties in Uden, Heerde en Heerhugowaard. In Uden hebben we een gloednieuw distributiecentrum met een oppervlakte van 36.000 vierkante meter, en dit is ook de plek waar jij zult werken. Daarnaast zijn wij als werkgever binnengekomen in de ‘Top 100 logistiek dienstverleners’. In deze lijst staan we bovenaan het wat betreft goed werkgeverschap, wat betekent dat wij echt een goede werkgever zijn. We hebben een diepgewortelde familiecultuur, en we willen graag dezelfde familiaire sfeer op de werkvloer behouden. Om dit familiegevoel te versterken, sluiten we gezamenlijk de werkweek af met een borrel op vrijdag. Op de laatste vrijdag van de maand worden er zelfs bitterballen gebakken door het managementteam en staan er regelmatige leuke activiteiten op de planning zoals een personeelsfeest of een bingo!

Dit biedt Van den Heuvel Logistiek jou als Ervaren Heftruckchauffeur 

Bij Van den Heuvel Logistiek begrijpen we het belang van een goede werk-privé balans. Daarom bieden we aantrekkelijke extra's, zowel tijdens als buiten werktijden. Doordeweeks sta jij voor ons klaar, dus wij staan voor jou klaar in het weekend. Zo kun je bijvoorbeeld gratis een partypakket huren met partytenten en statafels, krukken en springkussen of je kunt gratis een busje huren om met je gezin of vrienden op pad te gaan en van jouw weekend een echt feest te maken.


Verder krijg je:

  • Een vast salaris exclusief overuren tussen de € 2771 en € 2882 (schaal C4-C5, conform CAO) exclusief de ploegentoeslag;
  • Contract direct in loondienst;
  • Reiskosten conform CAO van €0,23 per km vanaf 11 km tot 35 km enkele reis;
  • 24 vakantiedagen plus 3,5 ATV-dagen (op basis van een fulltime dienstverband);
  • Een goed pensioen volgens het Pensioenfonds Vervoer. Deze biedt een complete regeling die voor een zo goed mogelijke uitkering zorgt als je met pensioen gaat.
Op locatie
  • Uden, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.771 - € 2.882
Warehouse

of

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Bart of Jos.

Bart - Chauffeur coördinator & Recruiter | 06 – 23 18 32 66 Jos - HR Manager | 06 - 46 00 09 06